header banner
Default

Nederland introduceert een nieuwe exchange, die onmiddellijk de goedkoopste is


Ons kikkerlandje stelt elke crypto-investeerder in staat om te kiezen uit een ruim aanbod van crypto exchanges voor het kopen van bitcoin (BTC), ethereum (ETH) of andere cryptovaluta. De meest recente toevoeging aan deze waslijst aan cryptobeurzen is het in Amsterdam gevestigde Finst. Finst is ontwikkeld door ex-werknemers van DEGIRO – Nederlands populairste beleggingsapplicatie – en is gelanceerd op 9 januari 2023.

Finst wil een gelijk speelveld opzetten voor alle crypto-investeerders waar retailbeleggers kunnen genieten van dezelfde tools en voorwaarden als professionele cryptohandelaren. Finst wil het beleggen in crypto zo toegankelijk, veilig en goedkoop mogelijk laten verlopen.

Kerstcadeautje 🎁 PostNL’s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor €9,25 Advertentie PostNL

Goedkoopste bitcoin exchange van Nederland

VIDEO: Crypto Kopen met iDeal Voor Crypto Exchanges & ByBit: Goedkoopste Geld Stort Methode Bitcoin Kopen
WhatsNext Community

Finst zet zichzelf in de markt als de goedkoopste cryptobeurs van Nederland. Met een vast tarief van 0,15% per transactie is het maar liefst 82% goedkoper dan de gemiddelde transactiekosten van 8 andere cryptobeurzen die, net als Finst, geregistreerd staan bij De Nederlandsche Bank (DNB). Met andere woorden: wanneer je ervoor kiest om €1.000 te investeren, zul je bij Finst €7,05 goedkoper uit zijn dan bij de ‘gemiddelde’ concurrent. Bij Finst is er tevens geen sprake van een toegevoegde spread, minimumbedrag of minimumvolume. Als laatste wordt er bij het storten en opnemen van geld ook geen kosten in rekening gebracht. Op deze pagina kun je de kosten van Finst vergelijken met die van de andere Nederlandse exchanges.

Iedereen die deze maand een account opent bij Finst kan de eerste twee weken tot €5.000 gratis handelen. Meld je middels deze link tot 28 februari aan om gebruik te kunnen maken van de actie of registreer met de promo code ‘FINST5000’.

finst_desktop_mobile
Afbeelding 1: De diensten van Finst zijn zowel op desktop als mobiel te gebruiken.

Advertisement

Is Finst veilig?

VIDEO: BITVAVO REVIEW, ERVARING & TUTORIAL 2021: Beste & Goedkoopste Exchange van Nederland & België?!
Corné Marchand

Na het omvallen van FTX heeft veiligheid en transparantie plotseling extra waarde gekregen bij menig crypto-investeerder. Het beschermen van de klanttegoeden en de privacy van de klant is topprioriteit van de cryptobeurs. Alsmede de registratie bij DNB staat het onder streng toezicht en is het dus verplicht om zich te houden aan de strenge Nederlandse wet- en regelgeving.

Alle cryptocurrencies worden bewaard met Fireblocks die over verschillende technologieën beschikt om de veiligheid van jouw activa te kunnen garanderen. Daarnaast worden de tegoeden 1:1 aangehouden en te allen tijde gescheiden van het bedrijf. In tegenstelling tot veel andere cryptoplatforms wordt er nooit tegen de gebruikers gehandeld en zullen de activa tevens niet uitgeleend worden aan andere partijen of gebruikt worden op wat voor manier dan ook.

Als laatste wordt het geld dat je op het platform hebt staan ondergebracht bij Bunq, een gereguleerde en een van de meest gerenommeerde Nederlandse banken. Bunq heeft dus min of meer jouw geld in bezit waardoor het volledig veilig is.

Meld je nu aan en handel de eerste twee weken tot €5.000 gratis!

Post Views: 44

Sources


Article information

Author: Jacqueline Smith

Last Updated: 1703852403

Views: 1000

Rating: 4.1 / 5 (115 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jacqueline Smith

Birthday: 1936-02-27

Address: 53701 Stewart Track, Roberttown, GA 91167

Phone: +4694898359488795

Job: Dental Hygienist

Hobby: Aquarium Keeping, Beer Brewing, Playing Piano, Tennis, Quilting, Painting, Cooking

Introduction: My name is Jacqueline Smith, I am a persistent, apt, clever, courageous, cherished, dazzling, proficient person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.